Acum! Mal surpat peste trei bărbați! Doi se zbat între viață și moarte!

0

Trei muncitori au fost surprinși în urmă cu puțin timp de un mal dintr-o carieră din comuna Sălătrucu care s-a surpat peste ei. Din primele informații, cei trei lucrau în carieră, nu ar fi asigurat cum trebuie zidul respectiv, iar sub greutate s-a prăbușit. Din cele trei persoane, două au fost surprinse sunt moloz. Momentan, nu se cunoaște care este starea muncitorilor.

CITEȘTE ȘI: „ĂSTA A NENOROCIT ECHIPA” CROITORU DESFIINȚAT DE UN FOST FOTBALIST DIN PERIOADA DE AUR A FC ARGEȘ!

La fața locului se deplasează pompierii cu mai multe echipaje de intervenție pentru a-i scoate de sub dărâmături. De asemenea, un echipaj medical intervine pentru acordarea primelor îngrijri medicale, dar și oamenii legii și inspectorii ITM pentru demararea cercetărilor. Unul dintre bărbați a reușit să iasă de sub malul de pământ, însă ceilalți doi au rămas captivi. În momentul de față, pompierii duc o luptă contra cronometru pentru a-i extrage pe cei doi bărbați și a le salva viața.

„Pompierii se deplasează pentru a interveni în cazul a trei persoane care au fost răniți în urma surpării unui mal într-o carieră de piatră din localitatea Salatrucu. Două dintre acestea ar fi surprinse sub dărâmături” potrivit ISU Argeș.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook sau pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata