Acum! Mașini distruse în centrul Piteștiului! Trei dintr-o lovitură!

0

O persoană a fost rănită într-un accident rutier petrecut în urmă cu puțin timp pe Calea București din Pitești. Din primele informații se pare că un șofer nu ar fi acordat prioritate, a lovit un alt autoturism care circula regulamentar, iar în urma impactului, una dintre mașini a ricoșat într-un autoturism parcat. În urma evenimentului, o persoană a suferit mai multe leziuni și a fost preluată de un echipaj al Serviciului Județean de Ambulanță Argeș care îi acordă în aceste momente primele îngrijri medicale.

La fața loculi au intervenit pompierii pentru asigurarea măsurilor de prevenire și stingere a incendiilor. De asemenea, oamenii legii s-au deplasat pentru demararea cercetărilor în urma cărora vor fi stabilite cauzele exacte ale accidentului.

„Accident rutier produs între două autoturisme în urma căruia a fost acroșat și un autoturism parcat, municipiul Pitești, calea Calea București. Nu sunt persoane încarcerate. Pompieri asigură măsurile specifice, iar un echipaj SAJ evaluează o persoană”

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata