Acum! Mașini incendiate din răzbunare de un tânăr de 27 ani!

0

Înarmat cu două cuțite, un tânăr din Curtea de Argeș a distrus două mașini, iar uneia i-a dat foc. Imediat după căderea serii, bărbatul, cu o concentrație deloc de neluat în seamă de alcool, a mers la poarta unde locuiește tatăl său și a incendiat una dintre mașinile pe care le dețineau părinții săi.

Cel bătrân a alertat imediat autoritățile, iar când oamenii legii au ajuns la fața locului au reușit să îl imobilizeze pe tânăr, iar în urma percheziției corporale au fost găsite asupra lui două cuțite. Momentan, nu se cunosc cauzele izbucnirii conflictului între cei doi, dar, în aceste momente bărbatul este la audieri, urmând a se decide dacă o să fie luată o măsură preventivă împotriva sa.

„În seara zilei de 04 ianuarie, în jurul orei 20.00, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Curtea de Argeș  au fost sesizați, prin SNUAU 112, cu privire la faptul că, un bărbat din Curtea de Argeș ar fi incendiat un autoturism și are asupra sa două cuțite. La fața locului s-au deplasat polițiștii, care l-au imobilizat și l-au condus la sediul poliției, pentru audieri.

De asemenea, echipaje specializate de pompieri intervin pentru lichidarea incendiului. Din primele verificări, s-a stabilit că, un bărbat de 27 de ani, din Curtea de Argeș, pe fondul consumului de alcool, având asupra sa două  cuțite, ar fi distrus un geam și parbrizul unui autoturism, parcat la poarta imobilului tatălui său, după care ar fi incendiat un alt autoturism, aparținând aceleiași persoane.

În urma incendiului, a fost avariată și o autoutilitară, parcată în apropiere. Cercetările continuă, urmând ca, după administrarea probatoriului, să fie luate măsurile legale în consecință” potrivit IPJ Argeș.

De asemenea, pompierii s-au deplasat la fața locului, iar în scurt timp au reușit să lichideze incendiul care a afectat cele două autoturisme.

„În urma incendiului a ars generalizat un autoturism, iar flăcările s-au propagat și la o autoutilitară parcată în  imediata apropiere. Cea din urmă a fost avariată în proporție de aproximativ 30%. În urma producerii evenimentului nu au fost înregistrate victime. Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost folosirea intenționată a sursei de aprindere pentru a genera incendiul” transmite ISU Argeș.

 

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata