Acum! Noul Centru de permanență din Budeasa a fost inaugurat! VIDEO!

0

Locuitorii din Budeasa au, începând de astăzi, un nou Centru de permanență! Primarul Nicolae Rachieru împreună cu președintele CJ Argeș, Ion Mînzînă, directorul CAS Argeș, Ionuț Gheorghe, directorul DSP, Sorina Honțaru, dar și reprezentanți ai administrației locale și județene, au inaugurat în urma cu puțin timp noul centru medical, evenimentul debutând cu o slujba religioasă.

Centrul de permanenta va avea regim de garda și va cuprinde mai multe specialități medicale. Acesta va funcționa luni – vineri între orele 15.00 – 08.00, iar in weekend non stop și va deservi toate localitățile din zonă, precum Merișani sau Mălureni.

Concret, atât persoanele asigurate cât și cele neasigurate nu vor mai fi nevoite să parcurgă zeci de kilometri și să aștepte ore în șir în UPU, ci vor beneficia de servicii medicale gratuite în apropiere. În acest fel Camerele de Gardă ale spitalelor și Serviciul Județean de Ambulanță vor fi degrevate, va fi ridicată calitatea vieții și nu în ultimul rând, costurile vor fi reduse.

Medici și asistente vor fi la discpoziția cetățenilor din zonă de luni până vineri, de la ora 15:00 până dimineața la 08:00 iar în weekend și în zilele de sărbătoare legală garda va dura 24 de ore. Casa de Asigurări de Sănătate Argeș va deconta serviciile medicale oferite pacienților din zonă, în conformitate cu prevederile legislative, finanțarea activității medicale intrând în atribuțiile instituției.

 

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata