Acum! O centrală a explodat! Adolescent de 18 ani, se zbate între viață și moarte!

0

Acum! O centrală a explodat! Adolescent de 18 ani, se zbate între viață și moarte!

La un pas de tragedie! O familie a trecut prin momente groaznice, chiar înaintea sărbătorilor de iarnă, după ce băiatul lor de 18 ani a ajuns, în stare gravă la spital. Adolescentul este intubate în momentul de față, în coma indusă, cu arsuri grave după ce i-a explodat în față central termică.

CITEȘTE ȘI: SE IEFTINEȘTE ASIGURAREA AUTO OBLIGATORIE ÎN 2024? AFLĂ PENTRU CINE!

Bunicul tânărului a fost cel care, în urma bubuiturii, și-a scos nepotul grav rănit din camera centralei și a sunat la ambulanță. Din primele informații, copilul se afla în vacanță la bunici. A vrut să mai pună lemne pe foc, iar în momentul în care a deschis centrala, s-a produs deflagrația care a fost atât de puternică, încât a dărâmat doi pereţi.

„Maică-mea cu taică-meu erau în casă şi când au auzit explozia, s-a dus taică-meu şi l-a scos de acolo. Până să sosească domnii de la SMURD, a fost coerent. Trebuia să facă lucrul ăsta, să îl bage în comă ca să nu aibă probleme cu căile respiratorii.”, a povestit unchiul băiatului.

Rudele tânărului spun că centrala funcţiona bine și că nu au mai întâmpinat probleme până acum, aceasta fiind nouă. Polițiștii au deschis un dosar penal pentru vătămare din culpă și urmează să stabilească în ce condiții a explodat centrala.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

 

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata