Acum! O mama și cei doi copii ai săi-spulberați pe trecerea de pietoni! Accident grav!

0

Acum! O mama și cei doi copii ai săi-spulberați pe trecerea de pietoni! Accident grav!

O mama și cei doi copii ai săi au fost spulberați de pe trecerea de pietoni, în timp ce traversau strada. Șoferul a declarant că nu i-a văzut. La fața locului s-au deplasat mai multe echipaje de poliție, pompieri și ambulanțe care i-au transportat pe cei trei la spital.

CITEȘTE ȘI: ARGEȘ. LUPTĂTOR MMA – ARESTAT! CRIMA CARE A ÎNGROZIT O COMUNĂ ÎNTREAGĂ!

Persoanele au fost evaluate medical şi transportate la Unitatea de Primiri Urgenţe a SJU Buzău. Gravul accident de circulație s-a petrecut, în urmă cu puțin timp, pe o trecere de pietoni din municipiul Buzău.

„La U.P.U. -SMURD au fost transportate 3 victime: o femeie în vârstă de 27 de ani şi doi copii, cu vârste de 6 ani, respectiv 8 luni. Femeia a suferit un traumatism cranio-cerebral minor, grad 1 şi o contuzie de bazin, iar cei doi copii au suferit traumatisme la nivelul capului şi feţei. Toti pacienţii sunt stabili hemodinamic si respirator, constienti, cooperanţi, în curs de investigaţii.”, a transmis purtătorul de cuvânt al SJU Buzău, Adriana Bunilă.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata