Acum! Opt copii evacuați din Grădinița Eden! Incendiu violent pe strada Dumbravei!

0

O grădiniță de pe strada Dumbravei a fost evacuată în urma incendiului puternic care a izbucnit în urmă cu puțin timp la un magazin de piese auto din apropierea Bisericii Adventiste din Pitești. Din primele informații, opt copii au fost scoși de către salvatori din calea pericolului din Grădinița Eden, o unitate preșcolară privată.

CITEȘTE ȘI: LUCRĂRI AVANSATE LA TUNELURILE „DANIELA” ȘI „ALINA” DE PE TRONSONUL CURTEA DE ARGEȘ – TIGVENI AL AUTOSTRĂZII PITEȘTI – SIBIU! CARE ESTE STADIUL INVESTIȚIEI?

Vă reamintim că un incendiu violent a cuprins camera unui magazin de piese auto în această după amiază de pe strada Dumbravei. Flăcările au fost stinse rapid de către pompierii sosiți la fața locului. Militarii au acționat cu cu trei autospeciale pentru stingerea incendiilor, o autoplatformă de intervenție și salvare de la înălțime, un echipaj CBRN și un echipaj SAJ. Momentan, nu se cunosc cauzele izbucnirii flăcărilor.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata