ziarobiectiv.ro

Acum! Premierul Marcel Ciolacu-în Argeș! Află motivul!

0

Acum! Premierul Marcel Ciolacu-în Argeș! Află motivul!

Premierul Marcel Ciolacu, împreună cu Sorin Grindeanu, ministrul Transporturilor și Infrastructurii, vicepremierul Marian Neacșu, ministrul Muncii, Simona Bucura Oprescu și Ion Mînzînă, președintele CJ Argeș au efectuat, în această dimineață, o vizită de lucru pe șantierul autostrăzii Pitești-Sibiu, pe Secțiunea 4,Tigveni – Curtea de Argeș.

CITEȘTE ȘI: A MURIT UN ARGEȘEAN CELEBRU! ERA O PERSONALITATE ÎN ÎNTREAGA ȚARĂ!

Marcel Ciolacu a declarat că este prima mare investiție după perioada comunistă și că va aloca toți banii necesari acestor mari investiții de infrastructură.

„Este prima străpungere după perioada comunistă. Nu este o lucrare întinsă, foarte dificilă. Este evident că lucrările sunt în avans, constructorul este în avans cu lucrările, îi felicit. În acest moment, România are un deficit de 56 miliarde și cheltuieli pe investiții de 57 miliarde. Este pentru prima dată în istoria României când s-a creat acest echilibru între deficit și investiții. Cunoaștem cu toții că de când am venit prim-ministru direcționăm, în primul rând, banii către investiții. Unii sunt foarte supărați că direcționăm banii către ministerul Transporturilor însă, lucrările din transporturi se multiplică cel mai repede și au cea mai mare importanță strategică. Sunt marile lucrările de infrastructură așteptate nu doar de români ci și de noi. Tot timpul găseam motive să amânăm astfel de lucrări.”, a transmis premierul Marcel Ciolacu.

De asemenea, premierul Ciolacu a transmis că aceste lucrări extrem de importante pentru români au fost ocolite de toți miniștri în ultimii 30 de ani. Acesta l-a felicitat pe Sorin Grindeanu, ministrul Transporturilor atât pentru proiectele în lucru cât și pentru cele finalizate.

„Aceste trei tronsoane de la Pitești spre Sibiu care sunt în lucru au fost ocolite de toți miniștrii transporturilor în 30 și ceva de ani.  Sorin Grindeanu este primul ministru care închide de la Nădlag până la Constanța, va închide din Moldova până în Constanța. Este prima dată când avem un plan iar acest plan prinde contur. Dacă vom avea noroc să avem constructori la fel de buni cum îi avem pe cei de aici sunt ferm convins că lucrurile vor intra într-o dinamică și mai mare. Nu va exista să nu avem bani pentru infrastructură. Vom veni cu cofinanțări pentru a nu pierde banii.”, a mai declarat Marcel Ciolacu.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

 

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata