Acum: Primarul Gentea prezintă raportul de activitate! Ce realizări au fost anunțate!

0

Acum: Primarul Gentea prezintă raportul de activitate! Ce realizări au fost anunțate!

Chiar în aceste momente primarul municipiului Pitești, Cristian Gentea, prezintă, în cadrul unei conferințe de presă, raportul de activitate pentru anul 2023. Edilul a precizat că au fost multe proiecte implementate și realizate, de la transportul public, sistematizare trafic, semaforizare, asfaltate, renovare blocuri, educație.

CITEȘTE ȘI: PITEȘTI: TÂNĂRĂ DISPĂRUTĂ FĂRĂ URMĂ! POLIȚIA ÎN ALERTĂ!

De asemenea, edilul a vorbit despre fonduri nerambursabile, proiecte realizate, pe PNRR, Anghel Saligny, AFM, program pentru locuințe, CNI. Gentea a prezentat toate lucrările realizate dar și pe cele în curs de implementare.

Alături de edil, la conferință au participat nume sonore ale județului: Ion Mînzînă, președintele CJ Argeș, George Caval, președintele Camerei Comerț și Industrie Argeș, Marius Nicolaescu, vicepreședinte CJ Argeș, Sorin Marinescu, șeful Poliției municipiului Pitești și Gabriel Gherghe, comisarul șef al Poliției, consilieri locali și directori ai instituțiilor din subordinea Primăriei.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata