Acum! Raed Arafat prezent la inaugurarea noului Ambulatoriu din Pediatrie

0

Veste bună pentru copiii și părinții piteșteni! Astăzi Raed Arafat, secretar de Stat în cadrul Ministerului Afacerilor Interne, împreună cu președintele CJ Argeș, Ion Mînzînă, primarul Piteștiului, Cristian Gentea, Simona Bucura Oprescu, Adrian Bughiu și conducerea Spitalului de Pediatrie Pitești au inaugurat una dintre cele mai mari unități medicale din România.

CITEȘTE ȘI: DOLIU IMENS ÎN ÎNVĂȚĂMÂNTUL ARGEȘEAN! A MURIT UN APRECIAT ȘI CUNOSCUT PROFESOR!

De astăzi, în cadrul Spitalului de Pediatrie Pitești, copiii vor primi asistența medicală în noul ambulatoriu care măsoară . aproximativ 1481 de mp, partea de parter și cea de etaj. Ca noutate se mai poate vedea o piscină pentru recuperare, de 207 mp.

„Ambulatoriul măsoară aproximativ 1481 mp, doar partea de parter și etaj. Pe lângă aceasta avem și partea unde o să vedeți, există o piscină de recuperare, care și aceasta măsoară 207 mp. În afară de modernizare, există și partea de dotare. Ele împreună însumează undeva la 16 milioane de roni. Partea de proiectare și execuție se estimează la 12 miloane de roni, iar partea de dotări undeva la 2.524.000. Apropo de proiectul numărul doi, care de fapt nu este numărul doi, pentru că a fost finalizat înainte de ambulatoriu, acum două luni, acolo s-au investit în total, pentru modernizare, extindere și dotare, 4.117.000 roni, a precizat managerul spitalului, Tudor Ionescu.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata