Acum! Șef nou la Spitalul Județean din Pitești! Este vorba despre un cunoscut medic!

0

Acum! Șef nou la Spitalul Județean din Pitești! Este vorba despre un cunoscut medic!

Spitalul Județean de Urgență Pitești are un nou șef. Este vorba despre medicul Barabancia Romete Simona Mihaela care a câștigat concursul organizat de SJU pentru funcția de șef secție Chirurgie plastică, microchirurgie reconstructivă, arsuri.

CITEȘTE ȘI: BĂRBAT FILMAT DE PROPIUL FIU CÂND ÎȘI BĂTEA CU BESTIALITATE SOȚIA! IMAGINI DE COȘMAR!

Conform prevederilor Ordinului Ministrului Sănătății nr. 1406/2006 pentru aprobarea Normelor privind organizarea concursului ori examenului pentru ocuparea funcției de șef de sectie, șef de laborator sau șef de serviciu din unitățile sanitare publice, cu modificările și completările ulterioare, concursul sau examenul pentru ocuparea funcției de șef de secție, șef de laborator sau șef de serviciu se organizează la nivelul unității respective de către managerul unității sanitare publice.

În conformitate cu prevederile art. 9 din Ordinului Ministrului Sănătății nr. 1406/2006, candidaţii declaraţi „Admis” la concursul sau la examenul de ocupare a funcţiei de şef de secţie, şef de laborator sau şef de serviciu sunt numiţi în funcţie prin decizie emisă de către managerul spitalului, pe baza validării rezultatelor concursului sau examenului de către autoritatea în a cărei subordine se află unitatea sanitară publică.

În acest sens, conducerea Spitalului Județean de Urgență Pitești prin adresa nr. 57055/24.11.2023, înregistrată la Consiliul Județean Argeș cu nr. 29171/28.11.2023 a înaintat pentru validare rezultatele finale ale examenului pentru ocuparea funcției de medic șef – Secția Chirurgie plastică, microchirurgie reconstructivă, arsuri, susținut în data de 22.11.2023.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

 

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata