Acum! Și-a înjunghiat părinții și un polițist! Detalii șocante!

0

Un tânăr de 34 ani și-a înjunghiat în această după amiază mama, tatăl, apoi un polițist care a sărit pentru a aplana conflictul. Din primele informații, se pare că acesta s-ar fi luat la ceartă cu mama și tatăl său, din motive momentan necunoscute, și i-a atacat cu un cuțit.

CITEȘTE ȘI: EXCLUSIV! DRUM NOU DE MARE VITEZĂ ÎN ARGEȘ! A FOST SEMNAT CONTRACTUL!

În acest timp, un polițist care trecea prin zonă a intervenit pentru a-i salva pe cei doi, dar, din nefericire, părinții au fost grav răniți. De asemenea, și omul legii a fost înjunghiat de către tânăr, dar a scăpat cu răni superficiale și a chemat mai multe echipaje în ajutor. Aceștia au plecat în căutarea tânărului, iar în scurt timp au reușit să îl găsească. Atacatorul a fost dus la audieri.

Părinții tânărului au fost transportați la spital în stare gravă, cu multiple plăgi, și au fost operați de urgență. Suspectul în vârstă de 34 de ani s-ar afla sub influenţa drogurilor, el fiind cunoscut cu numeroase internări la spitalul de psihiatrie.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata