Acum! Trafic blocat! Carambol lângă Parcul Ștrand!

0

Traficul rutier este blocat în aceste momente pe strada Costache Negri din Pitești din cauza unui accident rutier în care au fost implicate trei autoturisme. Din primele informații, se pare că un șofer nu ar fi păstrat distanța regulamentară și a lovit mașina din fața sa, iar un al treilea autoturism nu a mai putut evita impactul și a lovit mașina condusp de șoferul care a produs evenimentul. Momentan, nu se cunoaște dacă sunt victime, dar la fața  locului se deplasează un echipaj SAJ pentru acordarea primelor îngrijri medicale în caz de nevoie.

CITEȘTE ȘI: MEDIC ARGEȘEAN IMPLICAT ÎN SCANDALUL APARATELOR LUATE DE LA CADAVRE ȘI MONTATE PE BOLNAVI!

La fața locului intervin pompierii pentru asigurarea măsurilor de prevenire și stingere a incendiilor. De asemenea, oamenii legii se deplasează pentru demararea cercetărilor pentru a stabili cum s-a petrecut accidentul.

„Accident rutier produs între trei autoturisme în municipiul Pitești, zona Ștrand. Pompierii intervin pentru a asigura măsurile specifice de prevenire și stingere ale incendiilor. Posibil o victimă cu atac de panică. La intervenție participă și un echipaj SAJ” transmite ISU Argeș.

Sursa foto: Info Trafic Pitesti

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook sau pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata