Acum! Trafic blocat pe Autostradă! Un TIR a luat foc!

0

Acum! Trafic blocat pe Autostradă! Un TIR a luat foc!

Un grav incident s-a petrecut în această dimineață după ce un TIR încărcat cu carton presat a luat foc în mers pe autostradă. Poliția a anunțat că traficul rutier este blocat total marţi dimineaţă din cauza unui incendiu, pe A1, km 273+500, în afara localităţii Sălişte, pe sensul Sibiu – Sebeş, fiind deviat pe DN1, între Sălişte şi Cunţa. Din fericire, nu s-au înregistrat victime.

CITEȘTE ȘI: „UN INCIDENT INCREDIBIL DE TRAGIC ȘI SFÂȘIETOR!” TREI COPII GĂSIȚI FĂRĂ SUFLARE ÎN CASĂ!

„A1, km. 273+500, în afara localităţii Sălişte, trafic blocat total din cauza unui incendiu care se manifestă la semiremorca unui ansamblu tir pe sensul Sibiu – Sebeş. Fără victime. Traficul pe direcţia amintită este deviat pe DN 1, între km. 270 Sălişte – 292 Cunţa.”, transmite IPJ.

„Pompierii sibieni intervin de urgenţă pe A1 în zona viaductului Aciliu pentru stingerea unui incendiu la un autocamion. La faţa locului sunt mobilizate trei autospeciale de stingere şi un echipaj SMURD. Incendiul se manifestă generalizat la un autocamion a cărui remorcă are o încărcătură de carton presat. Se acţionează pentru stingere. Intervenţia este în desfăşurare.”, transmite ISU Sibiu.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

 

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata