Acum! Trafic îngreunat pe drumul Pitești – Câmpulung! S-a răsturnat cu mașina!

O persoană a fost rănită în urma unui accident rutier petrecut în urmă cu puțin timp pe drumul care face legătura între Pitești și Câmpulung, în localitatea Schitu Golești. Din primele informații, se pare că un șofer a pierdut controlul volanului, a ieșit de pe carosabil și s-a răsturnat cu mașina pe marginea drumului.

În urma evenimentului, o persoană a suferit mai multe leziuni și a fost preluată de un echipaj SMURD care i-a acordat primele ăngrijri medicale. Momentan nu se cunoaște dacă rănile suferite îi pun viața în pericol astfel încât să fie nevoie de transportul la spital.

La fața locului intervin pompierii pentru asigurarea măsurilor de prevenire și stingere a incendiilor. De asemenea, oamenii legii se deplasează pentru demararea cercetărilor în urma cărora vor fi stabilite cauzele exacte ale accidentului.

„Mașină răsturnată în afara părții carosabile în localitatea Schitu Golești. Din primele informații nu sunt persoane încarcerate, posibil o victimă. Intervin pompierii de la Detașamentul Câmpulung cu o autospecială de stingere cu apă și spumă și o ambulanță SMURD de prim ajutor calificat” transmite ISU Argeș.

Foto descriptiv

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.