Acum: Un puștan de 24 ani și-a omorât ambii părinți! Gestul șocant de după crimă!

0

Acum: Un puștan de 24 ani și-a omorât ambii părinți! Gestul șocant de după crimă!

O crimă îngrozitoare s-a petrecut în urmă cu puțin timp, oribila faptă înfiorând o întreagă comunitate. Un tânăr de doar 24 de ani și-a ucis cu sălbăticie ambii părinți după care a sunat la poliție și a precizat că și-a agresat mama și tatăl. Prezenți la fața locului, polițiștii i-au descoperit pe cei doi morți. Crima s-a petrecut în această dimineață într-o locuință din Săcele, județul Brașov.

CITEȘTE ȘI: CE MAGAZINE CELEBRE SE VOR DESCHIDE ÎN ARGEȘ MALL?  ZECI DE BRANDURI CUNOSCUTE ȘI-AU ANUNȚAT VENIREA!

„În această dimineață, 07 februarie, în jurul orei 08.50, dispeceratul I.P.J. Brașov a fost sesizat prin apelul de urgență 112, de către un tânăr, de 24 de ani, din municipiul Săcele, care semnala faptul că și-ar fi agresat ambii părinți. Față de sesizarea primită, la adresa indicată s-a deplasat, de îndată, un prim echipaj de poliție, care a constatat că aspectele de violență sesizate se confirmă, au identificat și imobilizat persoana bănuită și au stabilit, de asemenea, că cele două victime nu prezintă semne vitale.

Ca urmare a acestui fapt constatat, s-a constituit o echipă complexă de cercetare, formată din procuror criminalist din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Brașov, polițiști din cadrul Serviciului Investigații Criminale Brașov, ai Serviciului Criminalistic și polițiști din cadrul Poliției Municipiului Săcele care, la acest moment, efectuează activități specifice de cercetare la fața locului. Precizăm că persoana prezumată ca fiind autorul se află în custodia Poliției Brașov”, se arată în comunicatul Poliției.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

 

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata