Adi Mutu înaintea meciului cu FC Argeș: „Începem împotriva unei echipe bune cu care am avut o viață grea!”

0

Adrian Mutu, antrenorul Rapid, a spus că se așteaptă la un meci greu cu FC Argeș, partidă ce se va desfășura duminică, 4 decembrie, pe Stadionul Nicolae Dobrin. Briliantul a declarat că etapa din tur a fost una foarte dificilă, câștigată aproape la limită de giuleșteni, iar după pauza competițională de trei săptămâni, se așteaptă ca argeșenii să se prezinte mult mai bine din punct de vedere tactic.

„Ne așteaptă o perioadă foarte aglomerată, cu meciuri din trei în trei zile începând de duminică. Începem împotriva unei echipe bune, spun eu, cu care am avut o viață grea pe Giulești, chiar dacă am câștigat cu 2-1, dar meciul a fost destul de greu. Suntem pregătiți, știm ce ne așteaptă. Este un meci pe care vrem să îl câștigăm ca să putem ține pasul cu echipele fruntașe.

După o pauză, întotdeauna sunt dificultăți. Antenorii au timp să lucreze. FC Argeș va veni mult mai bine din punct de vedere tactic pentru că au avut timp să lucreze cu Croitoru și de aceea va fi un meci dificil. Trebuie să turăm motoarele de la început pentru că nu e timp de pierdut” a declarat Mutu.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata