Administrator de bloc din Pitești a băgat mâna în gestiune! Cât a reușit să fure?

0

Timp de doi ani, o femeie care administra o asociație de proprietari a încasat întreținerea de la locatari, dar nu a virat sumele de bani mai departe, ci i-a băgat în buzunar. Și nu singură, ci cu sprijinul președintelui de bloc. Nu pentru mult timp, pentru că au fost descoperiți și dați pe mână oamenilor legii, iar acum riscă ani grei de închisoare din cauză că a băgat mâna în gestiunea asociației de proprietari.

CITEȘTE ȘI: SCANDAL ÎNTR-UN CLUB DIN ARGEȘ! AGENT DE PAZĂ REȚINUT DUPĂ CE A BĂTUT UN TÂNĂR!

„Polițiștii din cadrul Secției 2 Poliție Pitești au finalizat cercetările într-un dosar penal privind săvârșirea infracțiunii de delapidare. Din cercetări s-a stabilit că, în perioada 2018-2019, o femeie de 35 de ani, din Pitești, în calitate de administrator al unei asociații de proprietari și un bărbat de 45 de ani, din Râmnicu Vâlcea, în calitate de președinte al aceleiași asociații de proprietari, și-ar fi însușit, în mod nejustificat, diferite sume de bani din gestiunea asociației.

Valoarea toală a prejudiciului este de aptoximativ 30.000 de lei. Dosarul cauzei va fi înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de trimitere în judecată.”, precizează IPJ Argeș.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata