Administrator pedepsit de Poliția Locală! S-a pus cu drujba pe tăiat!

0

Un administrator al unui bloc din cartierul Trivale s-a apucat de curățenia de primăvară înainte de termen, fără avizul autorităților și, luând o drujbă a tăiat mai multe crăci ale unui copac, care probabil se apropiau prea mult de câteva ferestre. Apoi, crengile le-a dus la pubela de gunoi, iar două trunchiuri de copac le-a așezat lângă bloc.

CITEȘTE ȘI: JAF DE 80.000 EURO ÎN ARGEȘ! AUTORITĂȚILE ÎN ALERTĂ!

În mod normal, fapta sa ar fi de lăudat dacă legea nu ar fi atât de restrictivă. Ca exemplu, zeci de administratori de blocuri din Pitești, sute de piteșteni adresează cereri către Salpitflor pentru toaletizarea copacilor care amenință să producă pagube. De multe ori așteaptă nu doar câteva luni, poate chiar câțiva ani până când solicitarea le este rezolvată. Așa este legea! Încurcată! Probabil de aceea și administratorul din Trivale s-o fi săturat de așteptare și s-a pus cu drujba pe copacul care provoca deranj. Pentru asta Poliția Locală l-a amendat, fiindcă așa e legea!

„Astăzi, în jurul orelor 12:00, o patrulă a Poliției Locale aflat în zona de competență, a depistat în cartierul Trivale, mai exact lângă blocul P14, un arbore tăiat și mai multe resturi de ramuri provenind de la acesta. În urma verificărilor la fața locului, s-a constatat că fapta a fost comisă de S.V., de 47 ani, în calitate de  administrator al blocului mai sus amintit neavând  avizele legale, fiind sancționat contravențional cu suma de 1.000 de lei, conform HCl 283/2021, amenda fiind de la 1000 la 2000 de lei” transmite Poliția Locală Pitești.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook sau pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata