Adrian Bughiu despre carantinarea Piteștiului: „Un „fake” de cea mai joasă speță”

Piteștiul nu intră în carantină! Subprefectul Adrian Bughiu a anunțat că în această dimineață a început să circule un fake news prin care se anunța carantinarea Piteștiului, Mioveniului și a altor 7 localități.

„În aceasta dimineață, a început să circule în mediul online, un „fake” de cea mai joasă speță, care se referă la #carantinarea Piteștiului și a altor localități!

Pentru că sunt asaltat de telefoane de îngrijorare, pot să precizez că, această pseudo-ciornă, nu are nicio legătură cu realitatea: ieri NU a fost nicio sedință a Comitetului Județean pentru Situații de Urgență.

În niciun context, eu personal, nu am asistat la vreo discuție oficială vreodată, în care să se pună problema carantinării municipiului reședință de județ. Lucru cu care oricum, nu aș fi de acord în condițiile date (adică dacă situația epidemiologică nu escaladează).

⚠️Vom încerca identificarea celor care lansează aceste știri false alarmiste, pentru a fi trași la răspundere, conform legii.

Recomand totodată tuturor cetățenilor județului Argeș, să se informeze doar din surse oficiale!” a anunțat subprefectul Adrian Bughiu.

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.