Adrian Miuțescu: „Am considerat că un partid de dreapta este necesar în România”

Dezvoltarea și modernizarea Argeșului au fost principalele motive pentru care Adrian Miuțescu a decis să părăsească PNL și să formeze alături de Ludovic Orban Forța Dreptei. Cu ocazia lansării filialei argeșene a formațiunii politice, Miuțescu a declarat că un partid de dreapta era necesar pe scena politică din România.

„Am activat 32 ani în PNL. Am făcut tot ce este posibil pentru democrația din Argeș și lucrurile ăstea s-au întâmplat până în 2021 când am considerat că PNL nu mai este partidul în care m-am înscris în 1990. Mi-a fost foarte greu să plec după 32 de ani din PNL, dar am luat decizia împreună cu domnul președinte Orban înființarea unui nou partid. Am considerat că un partid de dreapta este necesar în România.

Am fost și voi rămâne liberal, dar în același timp mă gândesc la viitorul județului Argeș, la viitorul partidul și de aceea am făcut o propunere pentru noul președinte, astfel încât, săptămâna trecută, Biroul Național l-a confirmat pe Emanuel Soare la conducerea filialei” a spus Adrian Miuțescu.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.