Adrian Miuțescu: „GUVERNUL TRAGE DE TIMP ȘI VREA SĂ PĂCĂLEASCĂ ÎN CONTINUARE OAMENII!”

0
Adrian Miuțescu: „GUVERNUL TRAGE DE TIMP ȘI VREA SĂ PĂCĂLEASCĂ ÎN CONTINUARE OAMENII!”
„Am susținut la Antena3 Pitești că, într-o situație normală, Guvernului PSD-PNL i se suia toată lumea în cap! Este război în Ucraina, dar de ce nu ați făcut reforme? De ce băgați economia românească în faliment?
Am dat exemple ce măsuri trebuiau luate: reforma administrativ-teritorială, reducerea aparatului de stat, reducerea numărului de agenții și ministere, desființarea pensiilor speciale, reducerea numărului parlamentarilor.
Nu să se majoreze taxele, impozitele, accizele, TVA. Protestatarii au venit cu asemenea revendicări, pentru că sunt probleme care macină statul românesc.
La ora actuală s-a ajuns cum zicea Băsescu: un stat gras, unde aparatul de stat o duce bine și ia salarii mari- 16.00- euro la ASF- iar populația suportă biruri și taxe.
Au promis majorarea pensiilor din septembrie, le-au promis medicilor de familie că până în iulie nu vor umbla la finanțare, dar deja se vede că nu mai au bani. Vor să tragă de timp și să păcălească în continuare oamenii.”, este mesajul transmis de deputatul Adrian Miuțescu.
Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata