Adrian Năstase crede că Rusia și Ucraina vor ajunge la un armistițiu! Cât de curând s-ar putea întâmpla?

0

Fostul premier Adrian Năstase, fost lider al PSD a uimit auditoriul într-un interviu în cadrul DC News, unde a declarat că „un armistițiu sau o pace” sunt „inerente în perioada următoare” în ceea ce privește conflictul în desfășurare dintre Federația Rusă și Ucraina.

„Americanii în mod evident vor câștiga în urma războiului, rușii probabil că își vor recupera forțele, pentru că au resurse imense. Probabil că după un armistițiu sau o pace inerente în perioada următoare vor reuși să revină“, a spus Adrian Năstase.

Noi trebuie să urmărim ce se întâmplă cu o Ucraină care a dovedit că nu are mentalitatea de victimă pe care noi o plângeam în permanență

„Inerente în perioada următoare?“, a întrebat Bogdan Chirieac- moderatorul emisiunii iar replica lui Adrian Năstse a fost simplă: „În mod categoric!“ „Nu vedeți un război care se va desfășura pe mai mulți ani, așa cum arată lucrurile astăzi?“, a insistat analistul politic Bogdan Chirieac. „Războiul va continua în diferite forme hibride, fizice și așa mai departe. Ucrainenii au interesul de a obține o victorie, greu de realizat, în încercarea de a-i scoate pe ruși din Crimeea, mai ales ținând cont de compoziția etnică a Crimeii. Această ambiție a Ucrainei va fi greu de realizat. De asemenea, și noi trebuie să urmărim ce se întâmplă cu o Ucraină care a dovedit că nu are mentalitatea de victimă pe care noi o plângeam în permanență“, a mai spus, la DC News, Adrian Năstase.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata