Adrian Streinu- Cercel, declarații cutremurătoare! ”Într-o săptămână, România va…”

Adrian Streinu- Cercel, managerul Spitalului de Boli Infecţioase Matei Balş, a făcut recent afirmații care dau fiori reci. Acesta a precizat faptul că, dacă românii nu vor conștientiza rapid necesitatea purtării măștii, în mai puțin de o săptămână numărul de infectări va sari de 10.000.

„Dacă lumea nu înţelege să poarte mască, dacă lumea nu înţelege că aceste reguli minime de igienă sunt cele care fac diferenţa, atunci săptămâna viitoare vom avea în jur de 10.000 de cazuri, lejer.

Eu cred că această regulă de purtare a măştii ar trebui impusă de dimineaţă şi până seara. Masca este suficientă. Uitaţi-vă la modelul Melbourne care spune că dacă te simţi răcit, du-te repede la cel mai apropiat centru de teste, te testezi şi te duci înapoi acasă. Dacă simţi că-ţi este prejudiciat salariul, eşti pasibil să primeşti 450 de dolari drept recompensă. Dacă eşti găsit pozitiv şi stai în izolare la domiciliu perioada respectivă, statul îţi dă 1.500 de dolari. Deci, lucrurile astea se fac. Modelul din Melbourne a funcţionat foarte bine” – a explicat Adrian Streinu-Cercel.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.