Aduceţi puncte şi din deplasări!

Alb-violeţii lui Viorel Dumitrescu sunt la a patra deplasare în acest campionat şi speră să aducă măcar un punct de la Oradea. În celelalte trei deplasări, F.C. Argeş a pierdut cu acelaşi scor, 0 – 1 la Luceafărul Oradea, FCM Tg. Mureş şi Voinţa Sibiu. „Trebuie să aducem puncte şi din deplasare, nu doar să jucăm bine, cum am făcut-o până acum, dar de fiecare dată am pierdut la limită”, spunea antrenorul secund al Argeşului, Valentin Ivan.
Măcar un punct!
Odată cu acest meci, pentru F.C. Argeş urmează o serie de partide foarte grele cu echipe puternice, foarte bine plasate în clasament şi bine cotate. „F.C. Bihor este o echipă bună, cu jucători care evoluează împreună de mai mulţi ani. Ei au şi promovat, practic acum doi ani, dar nu au primit licenţa. Cu toate acestea, sperăm să obţinem măcar un punct la Oradea”, mai spunea „secundul” Ivan.
Ivănică şi golurile
După ce a marcat două goluri în etapa trecută, Dănuţ Ivănică speră ca la Oradea să „recidiveze” măcar odată, dar bine, iar reuşita lui să aducă un punct sau trei celor de la F.C. Argeş. „Va fi foarte greu, dar vrem să demonstrăm şi la meciurile din deplasare că avem valoare, nu doar la cele de pe teren propriu. Sigur că cele două goluri marcate etapa trecută îmi dau mare încredere şi sper că voi înscrie la la F.C. Bihor”, spunea Ivănică.
Debutant ca titular, Iancu vrea să repete prestaţia bună din etapa trecută
Mijlocaşul Cristian Iancu a debutat ca titular în partida cu Maramureş Baia Mare, şi a reuşit un joc foarte bun. Despre meciul de mâine, tânărul jucător al Argeşului spune că „Bihorul are o echipă bună, cu experienţă, joacă de mai mult timp împreună, au şi un nou antrenor, iar acest lucru i-ar putea da un ajutor în plus. Faptul că am pierdut cele trei meciuri pe care le-am jucat până acum în deplasare, este şi datorită programului care ne-a dezavantajat, în primele şase etape, am stat de două ori şi am ieşit din ritm. Acum sper să nu pierdem la F.C. Bihor”.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.