Aeroportul interzis…

CS Otopeni – F.C. Argeş 2 – 1 (0 – 0)
Meciul a fost băgat la pariuri!
Meciul de pregătire CS Otopeni – F.C. Argeş a fost băgat la pariuri, motiv pentru a fost în atenţia celor care au mizat sau nu pe alb-violeţi. În prima repriză nu s-a marcat nici un gol, chiar dacă ocazii au fost, cu un plus pentru F.C. Argeş la numărul acestora, Cătălin Doman a ratat incredibil de două ori din situaţie de unu la unu cu portarul advers. În minutul 50, Briceag faultează un adversar, intervenţie prin alunecare, în suprafaţa de pedeapsă, şi portarul Vreme este învins de la punctul cu var. Tot din penalti a egalat Adrian Dulcea în minutul 75, după ce tot el fusese faultat în careu. În minutul 88, singurul atacant al echipei gazdă pătrunde la jumătatea terenului spre poarta Argeşului, iar cei patru apărători au rămas simpli „martori” la acţiunea atacantului care a finalizat cu gol acţiunea demnă de „Cascadorii râsului”…
„Arbitrul ne-a ciuruit, i-am <spart> la posesie, dar am pierdut pe greşelile fundaşilor centrali“
Antrenorul Viorel Dumitrescu spunea după meci că „avem mari probleme cu postul de fundaşi centrali, şi trebuie să aducem neapărat un jucător pe acest post. Noi am controlat jocul de la un cap la altul… I-am <spart> la posesie, mai ales în repriza a doua, când am ratat mari ocazii prin Ivănică, Dulcea şi Stănescu, dar am pierdut pe greşelile fundaşilor centrali, care în timpul meciurilor visează… În acest meci şi arbitrul ne-a <ciuruit> rău de tot. La un moment dat am vrut să ieşim de pe teren, dar n-am făcut-o ca alţii, pentru că era doar un meci de pregătire”.
Echipa alb-violetă
În meciul de la Otopeni, F.C. Argeş a jucat cu următoarea echipă: Croitoru (46 Vreme) – Negrea (46 Voicu), Negoiţă (46 Ianusi), Botea (46 Lixandru), Briceag – Alin Popa, Monel Cârstoiu, Răuţă, Doman (80 Nicoliţă) – Ivănică, Stănescu (46 Dulcea). Antrenor: Viorel Dumitrescu.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.