Afaceriști din Argeș, Dâmbovița și Prahova – săltați de mascați! Prejudiciu imens!

0

Trei afaceriști au fost duși la audieri în cursul zilei de astăzi după o serie de percheziții în județele Argeș, Dâmbovița și Prahova. Din primele informații, judiciariștii au demarat o anchetă în cadrul unui dosar penal pentru evaziune, în care oamenii de afaceri sunt suspectați că nu au înregistrat în evidențe contabile veniturile încasate din transportul și vânzarea hainelor aduse din China. De asemenea, prejudiciul estimat este de aproximativ 2,17 milioane lei.

CITEȘTE ȘI: DEZVĂLUIRI! STAȚIILE DE AUTOBUZ – ÎN CONTRACT SF, ÎN REALITATE SĂRĂCIE!

„Poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice Dâmboviţa au pus în executare patru mandate de percheziţie domiciliară în judeţele Prahova, Argeş şi Dâmboviţa. Activităţile sunt desfăşurate în cadrul unui dosar penal întocmit pentru săvârşirea infracţiunii de evaziune fiscală. Din cercetările efectuate s-a stabilit că, în perioada noiembrie 2014 – decembrie 2018, administratorii unei societăţi comerciale ar fi omis evidenţierea în actele contabile a veniturilor realizate din prestări de servicii în domeniul transporturilor, precum şi ca urmare a achiziţiilor de articole vestimentare din China”, precizează IPJ Dâmboviţa.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata