Află motivul pentru care Tania Budi nu s-a măritat niciodată

Deși este considerată una dintre cele mai frumoase românce, Tani Budi nu a reuşit să îşi găsească un bărbat care să o facă femeie la casa lui. Iar motivul de-abia acum a ieşit la iveală.

Ajunsă la 45 de ani, Tania Budi este în continuare singură. Nu a dus niciodată lipsă de iubiţi, doar că niciunul nu a reuşit să o convingă să facă pasul cel mare, spre altar.

“Nu ţine de chef. Eu tot aud fetele că visau de când erau mici să fie mirese. Eu nu am visat niciodată să mă mărit. Pur şi simplu am trăit. M-am bucurat de fiecare dată când prietenele mele s-au măritat, dar m-am întristat când am văzut că unele se mărită fără să simtă. Mulţi fug de singurătate. Singurătatea în doi este mai cruntă”, a declarat Tania Budi la Antena Stars.

Tania Budi a avut foarte mulţi iubiţi. Amintim aici doar câteva nume: designerul vestimentar Cătălin Botezatu, cântăreţii Dan Bittman şi Lucian Viziru, fotbalistul Adrian Cristea, prezentatorul TV Radu Vâlcan şi actorul Mugur Mihaescu.

“Am pierdut numărul iubiţilor. Nu se pot compara, toate relaţiile sunt diferite, unele mai intense, alte mai puţin intense. Şi eu, la rândul meu, am suferit după ei! Şi numărul suferinţelor l-am pierdut”, mărturisea Tania în urmă cu ceva vreme.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.