Agresorul care a băgat în comă un polițist local – reținut!

0

Tânărul care a băgat în comă un polițist local seara trecută a fost reținut pe bază de ordonanță pentru 24 ore în urmă cu puțin timp. Agresorul a fost audiat la Secția 3 Poliție, iar ulterior cercetările au fost preluate de către procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, care în urma declarațților date de martori și de către inculpat, au decis reținerea acestuia. De asemenea, în cursul zilei de mâine va fi prezentat instanței cu propunere de arestare preventivă pentru 30 zile.

CITEȘTE ȘI: DE CE COSTĂ O STAȚIE DE AUTOBUZ DIN PITEȘTI 41.000 EURO? RĂSPUNSUL PRIMĂRIEI: E SECRET!

Că reamintim că agentul local, în vârstă de 55 de ani, se află în comă, după ce a fost lovit de un tânăr de 19 ani care avea un comportament agresiv. Potrivit informațiilor noastre, starea agentului este deosebit de gravă, colegii săi de la Poliția Locală rugându-se efectiv, pentru viața sa.

Un grup de tineri efervescenți a coborât în stația din Centru, din fața Colegiului, unul dintre ei, agresorul, aruncând și spărgând, totodată, o sticlă de bere goală de trotuar, în stație, printre printre picioarele călătorilor care așteptau în stație. Agentul de poliție i-ar fi atras atenția tânărului violent, însă lucrurile au degenerat.

Sub privirile uimite ale călătorilor din stație, bărbați , femei sau copii, individul, aflat probabil și sub influența unor băuturi sau substanțe, l-a lovit cu putere pe polițist, proiectându-l cu capul de asfalt. Oamenii din stație s-au revoltat, au chemat salvarea și poliția, agentul a fost transportat la spital iar agresorul săltat de poliție. Ceilalți însoțitori ai agresorului au fost duși la audieri, iar în urma declarațiilor s-a luat decizia reținerii tânărului.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata