Agresorul elevei desfigurate din Mioveni – recidivist de profesie! În ce scandaluri a mai fost implicat?

0

Noi detalii șocante ies la suprafață în urma scandalului în care o elevă de la Liceul Tehnologic de Construcții Mașini din Mioveni a fost desfigurată de un coleg. Agresorul, un puștan de 17 ani, a mai fost implicat într-un scandal similar la începutul anului când mai mulți elevi de liceu s-au luat la bătaie chiar pe holul instituției de învățământ, acolo unde și-au împărțit pumni și picioare și s-au înjurat. La momentul respectiv, Poliția s-a autosesizat și a demarat o serie de cercetări.

Elevă bătută cu bestialitate pe holul liceului

Vă reamintim faptul că o elevă a Liceului Tehnologic Construcții de Mașini Mioveni a ajuns în stare gravă la spital și a rămas internată timp de câteva după ce a fost bătută cu bestialitate de un coleg. Din primele informații, se pare că între tânără și băiatul în vârstă de 18 ani a apărut un conflict spontan, din cauză că fata ar fi vorbit urât despre iubita agresorului, iar când s-au întâlnit pe holul școlii acesta a lovit-o de perete, iar când fata a căzut la pământ a continuat să o lovească cu picioarele peste față.

CITEȘTE ȘI: S-A DAT ALARMA! SPITAL DE COPII-ÎN FLĂCĂRI! ZECI DE PĂRINȚII ȘI COPII AU FUGIT SPERIAȚI!

În urma evenimentului, conducerea școlii a alertat autoritățile, iar la fața locului s-a deplasat un echipaj al Poliției Mioveni care a demarat, inițial, cercetările, ulterior, fiind preluate de către polițiștii din cadrul Biroului Siguranță Școlară.

Evenimentul șocant a avut loc pe data de 22 septemrbie, moment în care și tânăra a fost preluată de un echipaj medical și transportată la spital. În urma evaluării medicale, eleva a fost transferată la un spital din București și operată de urgență după ce suferise în urma atacului o fractură de mandibulă, dar și mai multe leziuni la nivelul feței care au necesitat intervenția medicilor.

Agresorul a fost dus în cursul zilei de ieri la audieri, iar după administrarea probatoriului, acesta a fost reținut pentru 24 ore, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentat instanței cu propunere de arestare preventivă pentru 30 zile.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News sau pe Tik Tok

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata