Agresorul fetei de la Mioveni-adus în fața judecătorilor! Ce s-a decis?

0

Agresorul fetei de la Mioveni-adus în fața judecătorilor! Ce s-a decis?

Decizie de ultim moment în urma scandalului în care o elevă de la Liceul Tehnologic de Construcții Mașini din Mioveni a fost desfigurată de un coleg. Agresorul, un puștan de 17 ani, a mai fost implicat într-un scandal similar la începutul anului când mai mulți elevi de liceu s-au luat la bătaie chiar pe holul instituției de învățământ, acolo unde și-au împărțit pumni și picioare și s-au înjurat. În urmă cu puțin timp, adolescentul a fost adus în fața judecătorilor. 

CITEȘTE ȘI: DOLIU IMENS! UN CONTROVERSAT AFACERIST A MURIT SUBIT LA DOAR 52 ANI!

Vă reamintim faptul că o elevă a Liceului Tehnologic Construcții de Mașini Mioveni a ajuns în stare gravă la spital și a rămas internată după ce a fost bătută cu bestialitate de un coleg. Din primele informații, se pare că între tânără și băiatul în vârstă de 18 ani a apărut un conflict spontan, din cauză că fata ar fi vorbit urât despre iubita agresorului, iar când s-au întâlnit pe holul școlii acesta a lovit-o de perete, iar când fata a căzut la pământ a continuat să o lovească cu picioarele peste față. Conducerea școlii a alertat imediat autoritățile.

Evenimentul șocant a avut loc pe data de 22 septemrbie. În urma evaluării medicale, eleva a fost transferată la un spital din București și operată de urgență după ce suferise în urma atacului o fractură de mandibulă, dar și mai multe leziuni la nivelul feței care au necesitat intervenția medicilor.

Agresorul a fost dus în cursul zilei de ieri la audieri, iar după administrarea probatoriului, acesta a fost reținut pentru 24 ore, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentat instanței cu propunere de arestare preventivă pentru 30 zile.

Tânărul a fost prezentat, de către Parchetul de pe lângă Judecătoria Pitești, în fața instanței, care a dispus măsura arestării preventive pentru 30 de zile.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News sau pe Tik Tok

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata