„Ai plecat mult prea devreme!” Doliu imens într-o instituție din Pitești! 

0

„Ai plecat mult prea devreme!” Doliu imens într-o instituție din Pitești!  „ULTIMUL TRANDAFIR…Bună, blândă, delicată. Așa o vom păstra, în gânduri și în inimă, pe Cristina CARAGEA, colega noastră de scenă peste viața căreia s-a tras ultima cortină, mult prea devreme.”, este mesajul plin de tristețe transmis, în urmă cu puțin timp, de Teatrul „Alexandru Davila” din Pitești.  La ceas de tristețe, echipa Teatrului ,,Alexandru Davila” deapănă amintiri, răsfoiește albume cu fotografii și se roagă pentru sufletul Cristinei.

Cu sensibilitatea sa artistică a dat viață multor personaje care i-au adus admirația și aplauzele publicului.
A absolvit Facultatea de Teatru din cadrul Universităţii Hyperion în anul 1995, la clasa maestrului Ion Coja. Timp de doi ani a fost parte din proiectul „Danaidele”, condus de regizorul Liviu Purcărete. În anul 1997, în urma examenului susținut, a devenit actriță a Teatrului ,,Alexandru Davila” din Pitești.
Spectatorii au admirat-o și au aplaudat-o în spectacolele: ,,Bădăranii”, ,,Gaițele”, ,,Căsătoria”, ,,Legat în lanțuri”, ,,Patriotica Română”, ,,Efectul razelor gamma asupra anemonelor”, ,,Leonce și Lena”, „Trilogia Vilegiaturii”, „Burghezul gentilom”, „Stele pe cerul dimineţii”, „Soacra cu trei nurori”, „Cumetrele”, „Proful de franceză”, etc.
Dumnezeu să îi odihnească sufletul în pace! Sincere condoleanțe familiei!
Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook sau pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata