ziarobiectiv.ro

„Ai plecat mult prea devreme printre îngeri! Curg lacrimi de durere!” Sute de mesaje de condoleanță după moartea Laurei Ioana Bundă!

0

„Ai plecat mult prea devreme printre îngeri! Curg lacrimi de durere!” Sute de mesaje de condoleanță după moartea Laurei Ioana Bundă!

Sute de mesaje de condoleanțe curg în mediul online după ce Ioana Laura Bundă, soția primarului din Boțești, a decis să se sinucidă, lăsând în urmă trei copii orfani. Tragedia este privită cu durere atât de familie, apropiați cât și de o comunitate întreagă.

CITEȘTE ȘI: SUFERINȚA SURDĂ CARE A ÎMPINS-O LA SINUCIDERE PE LAURA. CE SPUN APROPIAȚII?

 • „Om bun și frumos, ai plecat din această lume mult prea devreme. Ne-am întâlnit pentru ultima data acum câțiva ani în Pitești. Erai o persoana mereu cu zâmbetul pe buze, cu sfaturi pentru cei din jurul tău.  Îmi pare nespus de rău. Drum lin printe ingeri. Dumnezeu să te odihnească în pace! Sincere condoleanțe familiei.
 • Visând la o lume mai bună! Și ce credeți? Tocmai acest vis a făcut o sa recurgă la renunțare! Offff, offf,. De un infinit de ori OFFFF, pentru că a luptat, a sperat…..Ioana mea, Ioana Bunda Ioana Laura , te ai dus să zburzi in GRADINA IOANEI!  NE- AI FACUT ZOB SUFLETUL , dar ne ai dat inca o lecție de viață. PUTERNICA ! OAMENILOR, să învățăm să vorbim unii cu alții! Am devenit atât de reci, de insensibili! DE NEOAMENI!!
 • D-zeu sa te aibă in paza lui suflet frumos! Durerea este prea mare, nu am cuvinte. Păcat de tinerețea ta, Bunda Ioana Laura.
 • Ce păcat ca tocmai o fata ca tine nu a mai găsit rezolvare pentru suferinta si gânduri.Nu te-am mai vazut de multi ani,insa mereu te-am admirat pt tot ceea ce vedeam pe Facebook.O familie superba,imi era foarte drag sa va vad pozele,imi pare tare,tare rău pentru sufletul tau ca nu ai mai făcut fata la ceea ce se intampla în viata ta.Tare,tare rău imi pare de copilasii tai frumosi,va fi cumplit sa trăiască fara mama lor(eu o știu foarte bine ca fac asta de 20 de ani,fără mama). Of Laura 😔,s-au frant multe inimi în urma plecării tale,dar cel mai frante sunt inimioarele copilașilor tai,ca pe lumea asta nu va mai fi nimeni ca mamica lor.
 • Un grup de fete așezate în jurul unei mese din Primăria Boțești, dornice să învețe tainele unei meserii. Toate aveau ceva special care pe mine ca Treainer- îndrumător, care văzusem foarte multe eleve, m a marcat l. Aveau acea modestie de la țară, inobilata cu voința.
 • ATUNCI AM CUNOSCUT O PE Bunda Ioana Laura . IOANA MEA , ASA A RAMAS pt mine, IOANA MEA! Pot spune multe despre EA! DAR , spun doar atât.
 • Un suflet cald, o voce care mi a atins sufletul, o femeie dedicata familiei sale, care își iubea soțul și îl sprijinea, o mama desăvârșita.
 • Unde își găsea puterea de a le duce pe toate? O vreme și a găsit o in profesia ei, ca funcționar bancar, apoi că antreprenor, ducând fiecărui client la ușă cele mai bune fructe și sucuri, aceste trenuri le împletea cu hărnicie și devotament cu pasiunea ei, aceea de a fi Crina Mihai , hair stilist. Și din mâinile ei , ieșeau adevărate opere de arta( chiar și părul meu firav, îl făcea să stea minunat).Pe lângă toate aceste lucruri, din mâinile ei ieșeau obiecte unice .
 • Ce a făcut pentru ea? Mereu o întrebam, Ioana Mea, tu când ai grija de tine? Nu pot , doamna Lori, am treabă. Și Intr o zi, m a sunat sa ne întâlnim. Ai ne am întâlnit. Voia să mă facă să slăbesc printre un program de slăbire. Am stat de vorbă mult. Noi DOUĂ ! Și era fericită pt că își atinsese targhetul. Acela de a slăbi. Ioana mea , mereu voia să i mulțumească pe toți din jurul ei. Atunci reușise să fie și ea, în sfârșit , mulțumită de ea. Zâmbea, dar avea ochii triști. Prea triști. I am spus o. ” Sunt obosita, Dna Lori, doar obosita!!!” Deunăzi am vorbit cu ea, așteptând o, ca de obicei , in fiecare toamna sa ne aducă fructele ei minunate. ” Vin, d-na Lori, cum să nu! Va aduc !”Și am așteptat o!!!
 • Acum, ii aud doar vocea ei calmă care îmi va rămâne pt totdeauna în suflet, Ioana MEA! Drum bun către ceruri prieten drag! Am fost ca o mare familie împreună, cu bune și rele…Iar printr-o întâmplare, ai plecat mai repede dintre noi.Vei rămâne mereu in sufletele noastre super eroina noastră, fata mereu zâmbitoare. Nu pot sa realizez că nu mai ești printre noi. Condoleanțe familiei!
 • Toata lumea te judeca de ce ai facut tocmai tu asta, dar nimeni nu stie ce aveai tu in suflet doar tu…, de ce omul ala care avea întodeauna zâmbetul pe buze, femeia aia puternica, iubitoare si grijulie…. Ai fost mama, soție, prietena, colega, si cel mai bun si drept om! Dumnezeu sa te ierte Bunda Ioana Laura
 • Ai plecat mult prea devreme printre îngeri. A sosit toamna te voi aștepta ca în fiecare an să îmi iau merele delicioase din mâinile tale muncite. Drum lin, Ioana!”
 • Fata dragă………..tu știi ce a fost în sufletul tău,doar că lumea este făcută în mod ciudat,cum ciudat a fost și gestul tău,greu de acceptat …….da nu contează ce spune lumea,cei mici , tinerețea ta,acolo este durerea…
 • Drum lin printre îngeri , Onica! Mare gol ai lăsat în sufletele noastre! Ai fost pentru noi un model de perseverenta ,de energie continua ,de mama devotata,de sotie perfecta ,de om sufletist și saritor. Vei rămâne veșnic în sufletele noastre! Cuvintele sunt de prisos..și tot ceea ce ți transmitem acum trebuia să ți o spunem când erai in viața..însă de acolo de sus ne dorim sa ne auzi rugile și să ți găsești pacea sufletească! Odihna veșnică ,draga noastră, nu te vom uita niciodată!

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata