„Ai plecat și mi-ai luat cu tine inima, lumina mea”! Copiii bărbatului ucis pe marginea drumului la Călinești-mesaje sfâșietoare!

0

Curg mesajele de condoleanțe pentru bărbatul accidentat mortal în Căteasca, sâmbătă dimineața, și lăsat să moară pe marginea drumului. Marius a murit la doar 43 de ani, după ce șoferul unei dube l-a lovit din plin și a mers mai departe, fără să oprească. Bărbatul care mergea la serviciu a fost lăsat să agonizeze până a murit timp de aproximativ o oră. Cuprins de remușcări, șoferul s-a întprs la fața locului și a sunat la 112. Prea târziu, însă, pentru Marius. Medicii nu au mai putut să îl salveze.

CITEȘTE ȘI: EXCLUSIV! TRANSPORTUL METROPOLITAN PITEȘTI SE EXTINDE! NOUA RUTĂ!

Marius era căsătorit și avea doi copii care au rămas orfani de tată. Și cu inima frântă de la aflarea veștii. Mesajele transmise în mediul online sunt sfâșietoare. „De azi înainte nu te vom mai caută la telefon sau acasă. De azi înainte te vom caută doar în inimile noastre, singurul loc de unde nu vei mai pleca niciodată. Odihnește-te în pace, tati!”, este mesajul plin de suferință transmis de băiatul lui Marius.

 „Ai plecat și mi-ai luat cu tine inima, lumina mea”, a scris și fiica lui Marius.

De asemenea, colegii de serviciu, prietenii, apropiații au transmis zeci de mesaje de condoleanțe. Apropiații povestesc, cu inima frântă de durere, că nu și-au imaginat niciodată așa ceva și că nimic nu avea să-I prevestească sfârșitul tragic.   „Deci nu imi vine sa cred ….Încă o dată am văzut că în viața suntem doar pasageri astăzi râzi glumești iar mâine rămâi doar o amintire! Dumnezeu să te ierte prieten drag! Sincere condoleanțe familiei tale! Mulțumesc pentru prietenia noastră de ani buni”.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata