AJOFM Argeș organizează Bursa Generală a Locurilor de Muncă! Află când!

0

AJOFM Argeș organizează Bursa Generală a Locurilor de Muncă! Află când! Agentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca Arges, va invita sa participati vineri, 12 mai 2023, la BURSA GENERALA A LOCURILOR DE MUNCA, eveniment care se adresează tuturor persoanelor aflate în căutarea unui loc de muncă care doresc să se angajeze sau celor care doresc să își schimbe locul de muncă, după caz.

CITEȘTE ȘI: DOLIU IMENS LA DSVSA ARGEȘ! UN CUNOSCUT MEDIC A MURIT SUBIT LA DOAR 46 ANI!

Bursa generala a locurilor de munca se va desfasura in Pitesti la Sala Sporturilor, str.  Stadionului, nr. 43, ( langa Stadionul F.C. Arges), in Campulung la sediul ALOFM Campulung,  B-dul Ion Mihalache, nr. 119, cat  si in Curtea de Arges la sediul ALOFM Curtea de Arges, str. Albesti, nr.1,  cu incepere de la ora  09:30.

Obiectivul principal al Bursei Generale a Locurilor de Munca il reprezinta cresterea gradului de ocupare, prin corelarea cererii cu oferta de locuri de munca, oferind posibilitatea interactiunii directe dintre solicitant si angajator.

Evenimentul va avea loc la nivel national si reprezinta o oportunitate pentru angajatori cat si pentru toti solicitantii de locuri de munca interesati  de a cunoaste mai bine piata muncii, ofertele de locuri de munca disponibile sau, in ultima instanta, sa se re(orienteze) profesional spre ocupatii cu posibilitati mai mari de angajare pe termen mediu si lung.

Agentii economici interesati, pot confirma participarea pana in data de 10.05.2023, ora 15 si pot transmite  oferta de locuri de  munca  disponibile – Anexa 1A  ( cu specificatia  Pentru  Bursa) astfel:

  • pentru Pitesti – la secretariatul sediului   AJOFM  Arges din Pitesti,  str. Republicii, nr. 11, sau electronic prin: e-mail  claudian.baciu.ag@anofm.gov.ro    sau   ajofm.ag@anofm.gov.ro; persoana de contact Claudian Baciu 0761/103332; 0248/222415;
  • pentru Campulung – la sediul ALOFM Campulung, B-dul Ion Mihalache, nr. 119, sau electronic prin mail: paul.petrescu.ag@anofm.gov.ro;  persoana de contact  Paul Petrescu – telefon 0761/103334; 0248/512249;
  • pentru Curtea de Arges – la sediul ALOFM Curtea de Arges, str. Albesti, nr.1, sau electronic prin mail:  romica.floroiu.ag@anofm.gov.ro;  persoana de contact  Romica Floroiu – telefon 0761/103343; 0248/724300

Participarea la acest eveniment este gratuita pentru toti cei interesati.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook sau pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata