Al 12-lea eșec consecutiv decis de Tofan! „Mi-am bătut joc de echipă, de colegii mei!”

0

Mi-am bătut joc de echipă, de colegii mei!” a fost reacția căpitanului Costinel Tofan după ce a „decis” soarta meciului dintre FC Argeș și CS Universitatea Craiova. Piteștenii au înregistrat seara trecută cel de-al doisprezecelea eșec consecutiv după o greșeală comică a fundașului dreapta al alb-violeților.

În minutul 72, Bogdan Vătăjelu a centrat în careul piteștenilor, iar Marius Constantin nu a putut respinge mingea din careul mic al lui Straton, iar Tofan, inexplicabil, a lovit balonul cu mâna. Andrei Ivan a „confiscat” mingea și a transformat penalty-ul fără emoții, pentru 1-0. În momentul execuției, oltenii aveau doi jucători în careul advers, lucru nepermis de regulament. Baiaram era intrat metri buni în careu, chiar sub privirile „centralului”!

CITEȘTE ȘI: EXCLUSIV! NICOLAE DICĂ – PRIMA REACȚIE DUPĂ CE NU A FOST LĂSAT SĂ INTRE LA TRIBUNA OFICIALĂ LA FC ARGEȘ – FCSB!

Tofan: „Parcă sunt blestemat”

Vizibil afectat după greșeală comisă în timpul meciului, Costinel Tofan a declarat la flash-interviu că și-a bătut joc de colegii săi care au depus un efort considerabil în etapa cu Universitatea Craiova. De asemenea, căpitanul FC Argeș nu își poate explica momentul.

„Îmi pare foarte rău pentru colegii mei pentru că au tras 90 de minute și eu mi-am bătut joc de echipă, de colegii mei care au făcut un efort incredibil. Nici nu știu cum să o explic. A fost o minge pe care nu prea am văzut-o, am vrut să dau cu capul și mi-a venit în mână. Dacă nu atingeam mingea se ducea în out. Nu cred că ajungea Ivan să dea în minge. Parcă sunt blestemat. De fiecare dată când joc mi se întâmplă ceva, greșesc. Trec printr-o perioadă foarte proastă. Sun foarte supărat și în primul rând pentru băieți, pentru echipă. Dacă eram pe primul loc, aia e! S-a întâmplat! Dar suntem jos și orice greșeală se vede” a spus Tofan.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook sau pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata