Alegeri la PNL Argeș! Trei candidați pentru șefia filialei!

Liberalii argeșeni își vor alege noua conducere, sâmbătă, 7 mai, iar pentru șefia organizației și-au depus candidatura senatorul Alina Gorghiu, actualul președinte interimar al PNL Argeș, Doru Georgescu și Constantin Zăbavă. De asemenea, pentru funcția de prim-vicepreședințe îi regăsim pe listă pe mai mulți liberali cu state vechi, respectiv, senatorul Dănuț Bica sau fostul lider al organizației argeșene, Ion Popa.

După încheierea termenului pentru depunerea candidaturilor, senatorul Alina Gorghiu a declarat că alegerile din 7 mai sunt primul pas pentru dezvoltarea județului Argeș pe principii de dreapta și construirea unei organizații care să câștige alegerile din 2024.

„Facem echipă la PNL Arges! Sâmbătă a fost termenul-limită pentru depunerea candidaturilor. Alegerile vor fi în 7 mai. S-au înscris mulți colegi care au dovedit că pot construi un program liberal pentru Argeș 2024! La funcția de președinte al PNL Argeș suntem 3 candidați, semn de democrație și de sănătate pentru organizație! Mă bucur că sâmbătă va fi competiție!

Sunt argeșeancă și doresc ca județul să se dezvolte pe principii de dreapta. Și primul pas implică să construim o organizație PNL cu perspectivă bună pentru 2024, manageriată de o conducere legitimată prin vot. Suntem într-o zodie politică complicată, dar vom arată că știm ce avem de făcut!” a anunțat senatorul Alina Gorghiu.

Vă prezentăm mai jos lista completă a candidaturilor pentru alegerile din 7 mai:

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.