Alertă alimentară! Carne cu salmonella, retrasă de pe rafturi! Unde a fost vândută?

0

Alertă alimentară! Carne cu salmonella, retrasă de pe rafturi! Unde a fost vândută?

Magazinele din toată țara sunt în alertă după ce un lot întreg de carne de pui a fost retras de la raft. Autoritatea Națională Sanitară Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor (ANSVSA) anunță retragerea unui lot de carne de pui, contaminată cu Salmonella.

CITEȘTE ȘI: MII DE PITEȘTENI CONDAMNAȚI SĂ STEA ÎN BEZNĂ ȘI FRIG! CEZ DOARME!

Carnea de pui retrasă de la comercializare este produsă de Cebrod S.A. Persoaele care au cumpărat acest produs sunt sfătuite să nu îl consume, ci să îl returneze în magazinul de la care l-au achiziționat, în baza bonului fiscal. Potrivit ANSVSA, este vorba despre sferturi posterioare de pui congelate, contaminate cu Salmonella Enteritidis, produse de Cedrob.S.A. Numărul lotului este: 191/3/23.

„În cazul în care ați cumpărat produsul menționat mai sus, vă rugăm să nu îl consumați și să îl returnați în magazinul de la care l-ați achiziționat, în baza bonului fiscal.”, se transmite ANSVSA.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata