Alertă alimentară! Fructe toxice retrase din Metro și Carrefour Pitești!

Autoritatea Naţională Sanitar-Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor a anunţat recenmt retragerea de la vânzare, din hipermarketurile Metro și Carrefour, a unui lot de pepeni verzi din Turcia. Motivul retragerii de pe rafturile magazinelor este acela că, în urma unor analize, s-a descoperit că pepenii conțin pesticide peste limita admisă. Produsele au fost comercializate în perioada 18-20 aprilie.

„Vă informăm că am fost notificați de către furnizorul SC Microfruits SRL să inițiem retragerea de la comercializare și de la clienți a articolului menționat mai jos. Motivul rechemării: depășire valori admise de reziduuri pesticide – Bromopropilat și Imidacloprid. În cazul în care ați cumpărat produsul menționat mai sus, vă rugăm să nu-l consumați și să-l returnați în magazinele Metro Cash & Carry România SRL până pe 13.05.2022, urmând să primiți contravaloarea lui.”, anunță ANSVSA.

Și hipermarketul Carrefour retrage lotul de pepeni verzi din Turcia, vânduți în perioada 18 – 20 aprilie.

„Se recomandă persoanelor care dețin produse din lotul descris mai sus, comercializate în perioada 18.04.2022-20.04.2022, să nu le consume, ci să le distrugă sau să le returneze în magazinele Carrefour până pe 13.05.2022, urmând să fie restituită contravaloarea în baza bonului fiscal.”, mai anunță ANSVSA.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.