Alertă alimentară în Argeș! Produse periculoase-retrase din Profi, Metro, Kaufland și Carrefour!

0

Alertă alimentară în Argeș! Produse periculoase-retrase din Profi, Metro, Kaufland și Carrefour! Alertă alimentară în România! Mai multe magazine din România, inclusive din Argeș, au anunțat retragerea de pe piață a mai multor loturi de porumb prăjit, contaminat cu aflatoxină, o substanță toxică. Printre aceste magazine se numără Profi, Metro, Kaufland și Carrefour, care au inițiat retragerea produsului contaminat de la comercializare și au recomandat clienților să nu mai consume aceste produse.

CITEȘTE ȘI: SFÂRȘIT TRAGIC PENTRU UN COPIL DE 10 ANI! A PIERIT ÎNTR-O SECUNDĂ!

Contaminarea cu aflatoxină poate fi periculoasă pentru sănătatea umană, deoarece aceasta poate provoca probleme de sănătate, precum cancerul și probleme hepatice.

Reprezentanții magazinelor au transmis un comunicat de presă în care anunță retragerea de la comercializare a produselor contaminat cu aflatoxină. Clientii care au cumpărat aceste produse sunt rugați să le distrugă sau să le returneze la magazin în perioada 08.06.2023 – 23.06.2023 inclusiv, urmând să primească în schimb un același tip de produs din alt lot, fără a fi necesară prezentarea bonului fiscal.

Magazinele își cer scuze pentru inconveniențele create și asigură clienții că siguranța alimentară este o prioritate pentru ei și vor continua să facă tot posibilul pentru a proteja sănătatea publică.

Lista completă cu magazinele din care au fost restrase produsele poate fi consultată AICI

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook sau pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata