Alertă alimentară! Spanac cu hepatită A, retras din supermarketurile Profi!

0

ANSVSA a anunțat recent retragerea unui sortiment de spanac la pungă de 500 de grame din supermarketurile Profi , după ce a fost detectat virusul hepatitei A. De asemenea, Metro retrage morcovi baby din cauza depășirii pesticidelor.

„Vă informăm că am inițiat retragerea de la comercializare şi rechemarea de la client a produsului Spanac pungă 500g, furnizor Krepsis Aavantaj SRL, lot Romania 845, ca urmare a contaminării produsului cu virusul hepatitei A. Se recomandă persoanelor care dețin produsului descris mai sus să nu-l consume, ci să-l distrugă sau să-l returneze la magazin, urmând să primească în schimb contravaloarea lui.”, se arată pe site-ul ANSVSA.

Potrivit Autorităţii Naţionale Sanitar-Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor furnizorul Valencia Trading Office SL a început retragerea de la vânzare și clienți a unui sortiment de morcovi baby, de 200 de grame, din cauza depășirii limitei de reziduu pesticid ‐ Oxamil. Este vorba despre lotul 4005 / 4102 / 4202 / 4205. Clienţii care au cumpărat acest produs sunt rugați să nu îl consume și să îl returneze în magazinele Metro până pe 21 noiembrie.

 

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata