Alertă! Colet suspect în Trivale! Au intervenit pirotehniștii!

0

Zeci de polițiști, pirotehniști și pompieri intervin în aceste momente în apropierea Restaurantului Cornul Vânătorului în urma unei sesizări la 112 prin care se anunța preznța unui colet suspect. Din primele informații, se pare că o persoană care tranzita zona a observat o cutie suspectă și a alertat autoritățile.

La fața locului s-au deplasat mai multe echipaje de intervenție care au delimitat perimetrul tocmai pentru a fi evitată interacțiunea cetățenilor cu posibilul bagaj suspect. În momentul în care au deschis pachetul, pirotehniștii au descoperit că este vorba de o pisică moartă. Cercetările au fost preluate de către polițiștii din cadrul Biroului Protecția Animalelor.

CITEȘTE ȘI: ACUM! DESFĂȘURARE DE FORȚE LÂNGĂ CORNUL VÂNĂTORULUI! ZECI DE POMPIERI ȘI POLIȚIȘTI – LA FAȚA LOCULUI!

„Astăzi, în jurul orei 11:00, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Pitești au fost sesizați cu privire la existența unui colet suspect, într-o zonă împădurită din cartierul Trivale al municipiului Pitești. La fața locului s-au deplasat polițiștii de ordine publică din cadrul Secției 3 Poliție Pitești, care, împreună cu reprezentanții Poliției Locale Pitești, și I.S.U. Argeș, au luat primele măsuri pentru asigurarea unui perimetru de siguranță, precum și specialiști pitotehniști, din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale Argeș, care au efectuat intervenția specifică pentru acest tip de sesizare.

În urma activităților specifice, coletul a fost deschis, stabilindu-se că nu prezintă elemente de interes pirotehnic. Având în vedere conținutul acestuia, au fost anunțați polițiștii din cadrul Biroului Protecția Animalelor. În cauză se efectuează cercetări pentru stabilirea tuturor împrejurărilor și luarea măsurilor legale care se impun” transmite IPJ Argeș.

Știre în curs de actualizare!

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata