Alertă! Dică a demisionat înainte de meciul cu FC Argeș! Cine îi ia locul?

0

Nicolae Dică a demisionat astăzi de la CS Mioveni cu doar patru etape înainte de finalul sezonului! Tehnicianul argeșean a decis să facă un pas în spate după ce în ultima perioadă nu a reușit să își impulsioneze elevii pentru a obține puncte în meciurile din play-out.

„Nick” a anunțat încă după partida cu Petrolul Ploiești, încheiată cu 0-2 pentru „găzari” că ia în calcul să plece de pe banca tehnică, dar a mai rămas încă două etape, finalizate și acestea cu înfrângeri pentru echipa de la Mioveni.

CITEȘTE ȘI: DRAMĂ FĂRĂ MARGINI! CINE ESTE COSMIN, STUDENTUL GĂSIT MORT ÎNTR-O CAMERA DE CĂMIN! FAMILIA-DEVASTATĂ DE DURERE!

Incapabil să redreseze situația, Dică a demisionat astăzi, anunțându-și decizia în fața lui Dumitru Olteanu, președintele clubului.

„Îi mulțumim lui Nicolae Dică pentru munca depusă la CS Mioveni și îi dorim succes în continuare!” a transmis conducerea clubului. Potrivit informațiilor noastre, antrenorul interimar va fi anunțat în cursul zilei de mâine.

Plecarea lui Dică vine chiar înaintea meciului cu FC Argeș, rivala din județ care luptă tot pentru evitarea retrogradării. „Nick” a preluat-o pe CS Mioveni pe 14 ianuarie și a avut un început de mandat excelent, două victorii și un egal în primele 3 etape, dar strălucirea echipei s-a stins treptat.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook sau pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata