Alertă! Fată de 14 ani, răpită din propria casă! Bărbații erau mascați!

0

Este alertă de rapier copil după ce o fată de numai 14 ani a fost răpită, în miez de noapte, din propria locuință. Din primele informații, se pare că fetița a fost răpită de patru indivizi mascați care au intrat peste ea în locuință și au luat-o cu forța. Copila a fost urcată într-un autoturism iar din acel moment nu se știe nimic de ea.

CITEȘTE ȘI: OBLIGAȚIILE CARE TREBUIE RESPECTATE DE ȘCOLI, ÎNCEPÂND DE ASTĂZI! ANUNȚUL MINISTRULUI EDUCAȚIEI!

„Luni, 9 ianuarie, în jurul orei 03.55, dispeceratul Inspectoratului de Poliție Județean Sibiu a fost sesizat prin apelul unic de urgență 112, cu privire la dispariția unei minore, CAROLEA LUMINIȚA, în vârstă de 14 ani.

Din cercetări a reieșit faptul că, la data de 9 ianuarie, în jurul orei 03.30, în timp ce se afla la domiciliul său din orașul Tălmaciu, județul Sibiu, minora ar fi fost luată cu forța de către patru persoane de sex masculin, mascate, și ar fi fost obligată să urce într-un autoturism, al cărui conducător auto s-a deplasat într-o direcție necunoscută.

Astfel, s-a declanșat mecanismul „Alertă răpire copil”, constituindu-se celulă de criză. Au fost declanșate ample căutări, mai multe echipaje din județ efectuând în prezent verificări în vederea depistării minorei.

Semnalmente: înălțime 162 cm, 65 kg, ochi albaștri, păr șaten, fir drept, lung, ten deschis.

La momentul dispariției, minora purta o bluză de culoare vișiniu cu paiete auri, pantaloni tip leggings de culoare vișiniu. Persoanele ce pot furniza informații care să conducă la depistarea minorei în cauză sunt rugate să se adreseze celei mai apropiate unități de poliție sau să apeleze numărul unic de urgență 112.”, precizează IPJ.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook sau pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului

 

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata