Alertă! Fată de 16 ani răpită în plină stradă! Mama copilei cere ajutor!

0

Alertă! Fată de 16 ani răpită în plină stradă! Mama copilei cere ajutor! O mamă disperată a cerut ajutorul polițiștilor după ce fiica sa, de numai 16 ani, mama la rândul ei a unui copilaș de doar trei luni, a fost răpită în plină stradă. Nu singură, ci împreună cu bebelușul, aceștia au fost băgați cu forța într-o mașină.

CITEȘTE ȘI: ACUM! ACCIDENT ÎN FAȚĂ LA BAZINUL OLIMPIC PITEȘTI! BMW NOU NOUȚ – FĂCUT PRAF!

Polițiștii au acționat imediat iar în baza informaţiilor primite de la martori, au stabilit că adolescenta în vârstă de 16 ani şi copilul ei de trei luni ar fi fost urcaţi într-o maşină, în Urziceni, judeţul Ialomiţa.

„În urma apelului, a fost indicată ca posibilă traiectorie de deplasare ruta Urziceni – Pogoanele – Slobozia – Constanţa, iar autoturismul şi ocupanţii acestuia au fost daţi în consemn către întreg dispozitivul aflat în serviciu în judeţele învecinate. Totodată, la nivelul judeţului Buzău, a fost constituită de îndată o echipă operativă, care a stabilit, în urma investigaţiilor specifice, că, în Pogoanele, domiciliază sora tânărului de 22 de ani.”, a transmis IPJ Buzău.

În momentul în care a fost chemată la declarații, mama fetei le-a spus anchetatorilor că cel care i-a răpit fiica ar fi chiar iubitul fetei, un tânăr din judeţul Constanţa, dar şi că, cel mai probabil, acesta a dus-o în localitatea Pogoanele din Buzău, în casa în care locuieşte sora tânărului.

„Poliţiştii au descins la imobil localnicei, unde au depistat cele trei persoane căutate, tânărul de 22 de ani, minora de 16 ani şi copilul în vârstă de 3 luni. Atât minora, cât şi copilul acesteia aveau o stare corespunzătoare, fără a exista indicii vizibile ale exercitării de violenţe asupra acestora, iar tânăra a menţionat că plecarea sa de la domiciliul mamei nu a fost un act împotriva propriei voinţe, ci decizia de a se muta cu tatăl copilului.”, precizează IPJ Buzău.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook sau pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata