Alertă! Femei jefuite și amenințate cu cuțitul în plină stradă!

Un bărbat a fost reținut în această seară după ce a amenințat cu un cuțit două femei, iar pe una dintre ele a făcut-o să îi dea geanta în care avea 100 lei. Din primele informații, se pare că bărbatul întors curând din țări străine, unde a mai „operat” după o serie de condamnări pentru aceleași fapte, și-a reluat metehnele pe tărâm românesc și a încercat să facă rost de bani rapid.

În primul caz, acesta a scos cuțitul la o femeie în seara de 23 spre 24 martie care mergea pe o stradă din Pitești, dar, din motive necunoscute momentan, a plecat cu mâna goală. Nu s-a potolit, deși victima a depus plângere la Poliție, și în cursul zilei de astăzi a atacat altă femeie și i-a luat geanta în care se aflau 100 lei. Oamenii legii l-au depistat și a fost dus la audieri, iar după administrarea probatoriului a fost reținut pentru 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de mâine să fie prezentat instanței cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Bărbatul arestat pentru 30 de zile

Totul s-a petrecut la sfțrșitul lunii martie, iar în cursul zilei de ieri oamenii legii au finalizat cercetările și au transmis dosarul Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de trimitere în judecată.

„În ziua de 06 aprilie, polițiștii Biroului de Investigații Criminale Pitești, precum și polițiștii de investigații criminale din cadrul Secției 1 Poliție Pitești, au finalizat cercetările într-un dosar penal privind pe un bărbat de 54 de ani, din comuna Vlădești, județul Argeș, în prezent arestat preventiv pentru săvârșirea infracțiunilor de tâlhărie calificată, respectiv amenințare.

Din cercetări s-a stabilit că în noaptea de 22 spre 23 martie a.c., în jurul orei 22:00, cel în cauză ar fi amenințat cu un cuțit pe o femeie, în timp ce se afla pe o stradă din municipiul Pitești, iar în dimineața zilei de 23 martie a.c., bărbatul în cauză ar fi deposedat o femeie de 65 de ani, de suma de aproximativ 100 de lei, prin amenințare cu un cuțit.

Reamintim că în cursul zilei de 24 martie a.c., bărbatul de 54 de ani, din Vlădești, a fost prezentat de către Parchetul de pe lângă Judecătoria Pitești în fața instanței, iar în baza probatoriului administrat, Judecătoria Pitești a dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile.

Cauzele au fost înaintate Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de trimitere în judecată” potrivit IPJ Argeș.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.