Alertă în școli! Profesorii sunt disperați!

0

A apărut nouă tentativă de fraudă prin care profesorii i dorectorii unităților de învățământ sunt sunați pentru a da bani pentru sinistrații din Turcia și Siria, anunță Ministerul Educației. După seismul care a distrus cele două țări, dascălii sunt sunați de diferite persoane care se recomandă angajați ai ministerului și cer donații pentru persoanele care au rămas fără acoperiș deasupra capului în urma dezastrelor din cele două țări.

CITEȘTE ȘI: RĂSCOALĂ LA DACIA! VICELIDER SLD: „REFUZĂM SĂ FIM TRATAȚI DICTATORIAL!”

„Având în vedere că mai multe cadre didactice şi directori ai unităţilor de învăţământ au primit apeluri prin care se solicită sume de bani de la persoane care se recomandă ca fiind angajaţi ai Ministerului Educaţiei, vă informăm că acestea nu aparţin şi nu reprezintă Ministerul Educaţiei. Recomandăm persoanelor contactate în acest mod să se adreseze instituţiilor competente”, a transmis, miercuri, Ministerul Educaţiei.

Ministerul informează că toate iniţiativele de sprijin pentru comunităţile afectate de cutremurele din Siria şi Turcia sunt anunţate prin intermediul unor canale oficiale de comunicare.

„Menţionăm că toate iniţiativele de sprijin pentru comunităţile afectate de cutremurele din Siria şi Turcia sunt anunţate prin intermediul canalelor oficiale de comunicare ale instituţiilor publice”, susţine sursa citată.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook sau pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata