Alertă! Măsline spălate cu clor-vândute într-un cunoscut supermarket! Clienții revoltați!

0

Alertă! Măsline spălate cu clor-vândute într-un cunoscut supermarket! Clienții revoltați! Un caz șocant s-a petrecut recent într-unul din cele mai mari magazine ale unei localități. Concret, un bărbat a descoperit după ce și-a făcut cumpărăturile că măslinele luate nu sunt comestibile. Mai exact, acesta susține că măslinele stricate au fost spălate cu clor și apoi vândute.

CITEȘTE ȘI: SATUL UITAT DE LUME DE LÂNGĂ PITEȘTI! ZECI DE CETĂȚENI-PETIȚIE PENTRU ABC-UL CIVILIZAȚIEI!

Și soția sa care alăptează un bebeluș de patru luni a confirmat acest lucru după ce a gustat din măslinele cumpărate de soț. Supărat de nedreptatea care I s-a făcut, bărbatul s-a întors la magazine unde angajatele au negat totul. Ba chiar i-au prezentat și borcanul din care au fost transferate măslinele, acesta fiind acoperit de o pânză albă, conform spuselor bărbatului.  Caz șocant s-a petrecut recent în comuna Popricani, județul Iași.

„Am fost într-o dimineață în oraș, pe data de 26 iulie, iar în drum spre oraș am trecut pe lângă magazinul DTL Market din Popricani, pentru a-mi face cumpărăturile de rutină. Prin alimentele cumpărate am zis să cumpăr și câteva grame de măsline, pentru care am plătit suma de patru lei. După ce am ajuns acasă, soția mea, care țin să menționez faptul că alăptează un copil de patru luni, a gustat din măsline în timp ce pregătea masa și a observat să erau spălate cu clor sau detergent. Clar nu erau comestibile.

Când ne-am întors înapoi la magazin, angajatele au început să nege totul, așa că le-am rugat să mănânce o măslină, plus că ele erau și mucegăite. Totuși, au gustat, au înghițit în sec și au adus borcanul din care ne-au vândut măslinele, acestea arătau și mai rău decât măslinele mele, avea o crustă albă, ca la laptele prins, semn că erau mucegăite. Am întâlnit o femeie de 60 de ani și am pus-o să guste, după ce angajatele și managera magazinului au zis că nu au nimic.

Doamna a confirmat că măslinele sigur sunt spălate și nu sunt bune de consum. Cu toate acestea, managera era surprinsă de cum arătau măslinele, de parcă nu lucra acolo și a dat vina pe angajate că au vândut așa ceva oamenilor, spunând că acestea nu trebuiau să fie la vânzare.”, a povestit tânărul.

Managera magazinului spune că nu s-a mai confruntat cu o asemenea situație și dă vina pe angajate.

„Știu despre această situație și am hotărât să facem o serie de controale pentru a evita alte probleme. Ne-am oferit să restituim banii clientului, nu ni s-a mai întâmplat așa ceva și țin să cred că este o greșeală.”, a declarat managera magazinului din Popricani.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului sau pe Tik Tok

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata