Alertă meteo! Un val de aer polar lovește România!

0

Meteorologii anunță că un val de aer polar va ajunge în țara noastră, iar maximele nu vor depăși 15 grade Celsius. „De luni vom avea un nou episod de răcire a vremii, unde așteptăm maxime doar de 10-15 grade și posibil ca în mare parte a săptămânii următoare să fie caracterizată de temperaturi normale sau chiar sub norma pentru partea de est a teritoriului”, a explicat Florinela Georgescu, director în cadrul ANM.

În Pitești, valorile termice se vor situa în jurul normelor climatologice specifice celei de-a doua decade a lunii noiembrie. În special la începutul zilei și noaptea, va fi nebulozitate joasă și condiții de ceață. Temperatura maximă va fi cuprinsă între 12 și 14 grade Celsius, iar cea minimă se va situa între 3 și 5 grade Celsius.

Marți, 15 noiembrie, valorile termice, fără variații semnificative față de intervalul precedent în cea mai mare parte a țării, vor fi în general apropiate de cele specifice perioadei.Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare și pe arii restrânse ploi slabe în regiunile vestice și nord-vestice, dar local cu nebulozitate și pe spații mici cu ceață – în prima parte a zilei și noaptea – în zonele joase de relief. Vântul va sufla slab și moderat. Temperaturile maxime se vor încadra în general între 11 și 15 grade Celsius, iar cele minime vor fi cuprinse în marea lor majoritate între 0 și 8 grade Celsius.

 

 

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata