ALERTĂ! PRODUSE „TOXICE” RETRASE DE LA VÂNZARE DIN CARREFOUR PITEȘTI! CLIENȚII- RUGAȚI SĂ NU CONSUME!

0

Carrefour Romania SA a iniţiat retragerea de la comercializare şi rechemarea de la clienţi a articolelor unor chipsuri bio în care s-au găsit alcaloizi. Este vorba despre TORTILLA CHIPS CLASIC şi CHILLI de 125 G comercializate sub brandul Carrefour.

CITEȘTE ȘI: PRIMĂRIA PITEȘTI ANGAJEAZĂ! SALARIUL-PESTE 10 MII LEI!

În județul Argeș cele două sortimente de chipsuri au fost vândute în hipermarketul Carrefour din Bradu cât și în supermarketurile din Frații Golești și centru, dar și în supermarketurile Carrefour din Mărăcineni și Mioveni.

„Vă informăm că urmare a notificării primite din partea furnizorului SNACK FOOD POCO LOCO NV, CARREFOUR ROMANIA SA a initiat retragerea de la comercializare şi rechemarea de la clienţi a articolelor mentionate mai jos. Motivul rechemării: prezenţa urmelor de alcaloizi tropani în făina de porumb.

Se recomandă persoanelor care deţin produse din loturile descrise mai sus să nu le consume, ci să le distrugă sau să le aducă înapoi în magazinele de unde le-au cumpărat. Contravaloarea produselor va fi returnată, fără a fi necesară prezentarea bonului fiscal. Ne cerem scuze pentru inconvenienţele create!”, se arată într-un comunicat al companiei.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata